HLEDÁM SI ŽENU :-)

´HLEDÁM SI ŽENU´ » HLEDÁM SI ŽENU :-)

23.10.2021, JP

HODNOU..

23.10.2021: HLEDÁM SI PRO ŽIVOT ŽENU, nekuřačku, abstinentku, ideálně o něco mladší, ..hodnou, nejlíp z Prahy, nebo aby v Praze chtěla bydlet, jsem SLAVNEJ ročník 68, spíše klidnější typ, ( ´JP´antivaxer COVID19 ) chodívám na procházky, ..

..jezdívám na kratší projížďky na eByciklu, také na eKoloběžce. Mám rád slušnost, i v komunikaci, píši i poezii, mám rád hezkou melodickou hudbu, zdravou stravu, i píši recepty a vařím tak, televizi ani radio nesleduji, snad bychom si mohli pořídit společně NETFLIX, prý jsou tam hezké pořady o přírodě, ze světa, i snad hudba. Ale teď televizi už cca 13 let nemám. Ženu si hledám, už od roku 2012, a prozatím MI připadá, že přede MNOU jaksi ženy spíše prchají. České seznamky proti MNĚ udělaly KARTEL fašistic dohodu o sabotingu MI inzerce, a dávají si, v kooperaci s médii i webplatformami, a jinými, jako například Český rozhlas.. záležet na sabotingu MI vztahů, jak a kde můžou. Tak nezbylo, nežli si napsat svůj inzerát na Lásku sem do Mého_Písma. A možná je to tak nejlepší. Hledám si ženu, od roku 2012..tak snad nezomru na ocet. No to víte, venku dnes se Lidé spolu spíše, co se neznaj, nebaví, natož aby se seznamovali ženy s muži, když mají ty sociální sítě. No, JÁ sociální síť takřka nepoužívám, ani to moc na takovéto účely neovládám. Na pivo nechodím nikam, v přírodě nezadanou ženu jen ztěží najdu aniž bych vypadal jako uchyl, tak to vypadá, že:

MOJE BUDOUCÍ ŽENA SI MNE tedy bude muset, nemám li zomrít na ocet, najít ONA..přijít ONA za MNOU..třeba k Labutím.., kam občas chodím, nebo i jinam, nebo Mi Ona první napsat..

Jinak TO nevidím. Nevím, kde bych měl jinak za daných okolností a jak, honit někde ženský, a ptát se jich, zda jsou nezadané, to je poněkud mimo.

Teď tedy ŽENY vědí, jak jsem na tom situačně, a je TO tedy spíše na nich pro začátek případného vztahu s některou. V podstatě jsem takto značně diskriminovanou, znevýhodněnou, osobou.

Pro ty ženy, které se ptají na MOU profesi a na peníze z toho plynoucí: jsem v invalidním důchodu, s následky zdravotními  mimo jiné na cca 8mi měsíční bezdomovectví v roce cca 2012.. ( Komunikace: s emaily je TO různý, jak jsem si všiml..sem tam i umí trucovat, tak doufám, že tenhle švýcarský, v hlavičce tohoto webu je spolehlivý, spolehlivější, než například na centrum.cz, kde prostě si cenzurujou, co je napadne, jak jsem si všiml. Tedy MI lze i napsat na eMail, viz výše v hlavičce tohoto webu. Pokud bych se neozval zpět na slušnou zprávu, bylo by to nejspíš z důvodu funkčnosti. A nebo kapacity, což zatím k dnešnímu dni nehrozí.)

**Jiří** ( ´JP´ O LÁSCE.. >> MORE INFO ( knižně ) >> )

~~~


Webové stránky zdarma